Van de eerste keer correct & doordacht
Bouwkracht
Ook voor jouw project!

 

 Advies & Projectmanagement

 

Als onafhankelijk advies- en projectmanagementbureau begeleiden wij U als bouwheer, particulier of professioneel, in het gehele projectproces. Het wegnemen van uw lasten én ervoor zorgen dat U de juiste prijs/kwaliteit bekomt doorheen het gehele (ver)bouwproces. Daarin ligt de kracht van Bouwkracht. We selecteren samen de juiste partners en maken een degelijke planning op waar iedereen zich in kan vinden. We vragen offertes op, onderhandelen de juiste prijs en kennen ook de kwaliteit waardoor je effectief waarde voor je geld krijgt binnen je vooraf gesteld budget.

We begeleiden elk project, groot, klein, algemeen of zeer specifiek, van particuliere verbouwing tot projectontwikkeling of efficiënte verbouwing van je winkelpand, op steeds dezelfde professionele manier waarbij we steeds helder en duidelijk met U als bouwheer communiceren. Zo krijg je initieel een goed beeld van het hele project en blijf je steeds op de hoogte van het reilen en zeilen van de werken. Wij streven steeds naar praktische oplossingen met een duidelijke meerwaarde voor u.

Voor u zijn wij geen leverancier maar een partner die op alle mogelijke manieren het beste van zichzelf geeft, die er volledig voor gaat en waarop u volledig kan vertrouwen.

 


 

 

Onze kernwaarden

 

  Onafhankelijkheid  

Onze onafhankelijkheid zorgt ervoor dat we slechts één streven hebben bij het uitvoeren van een opdracht nl. de belangen van onze klant behartigen en verdedigen. Bij iedere opdracht verlenen wij u een correct advies, afgestemd op uw noden en wensen én conform de huidige marktsituatie.

  Eerlijkheid  

Door onze onafhankelijkheid spelen wij het ‘eerlijk’. Wij nemen geen commissies op de prestaties van leveranciers/aannemers waarmee we in projecten samenwerken. We trachten dergelijke potentiële voordelen door te schuiven naar u als klant zodanig dat dit een kostenbesparing kan opleveren.

  Professionalisme  

Wij zijn voor u een uitstekende partner mede door:

 1. Onze brede kijk op het vakgebied.
 2. De motivatie om onze kennis voortdurend bij te schaven en te verdiepen.
 3. De toewijding om een perfect resultaat neer te zetten.

 

  BOUW VAN DE EERSTE KEER ZOALS HET HOORT  

 

"Je moet een tweede... of een derde keer bouwen om de fouten van de eerste keer recht te zetten."
Hoe vaak heb je het al niet horen zeggen?
Met Bouwkracht bouw je steeds goed van de eerste keer. We kennen alle mogelijke pijnpunten die er in een bouwproces kunnen zitten en adviseren je bij elke stap die we nemen. Bouwkracht inzetten voor de coördinatie van een (ver)bouwproject werkt versterkend naar alle betrokken partijen.

Kleine aannemingen

 

Voor kleinere aannemingen zoals bijgebouwen, renovatie van zolderkamers en badkamers of een vernieuwing in de buitenaanleg, kunnen wij ook fungeren als totaalaannemer waarbij we één prijs maken voor de volledige werkzaamheden.

Na een bespreking waarin U uw wensen duidelijk maakt maken wij U één offerte op waarin alle voorziene werken duidelijk opgesomd staan. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Tijdens de werken hebt u slechts één aanspreekpunt en overlopen wij met u op regelmatige basis de werken. Wij leveren u het gewenste eindresultaat van uw project!

 

Renovatieplan

Je wilt (energiezuinig-) renoveren, de werken zelf coördineren maar je zit toch met een heel aantal vragen en weet niet goed hoe er aan te beginnen? Dan maken wij voor U een renovatieplan op!

 • Stap 1

  Op 1 à 2 avonden bespreken we het hele project. Uiteraard bekijken we ook alles ter plaatse om ons een correct beeld te vormen van de renovatie.

 • Stap 2

  Op basis van de gesprekken maken we een offerte voor het opmaken van de blauwdruk van het project.

 • Stap 3

  Bij goedkeuring van de offerte krijg je een op maat gemaakt document. Dit is een stappenplan waarmee je zelf onmiddellijk aan de slag kunt.

 • Stap 4

  We plannen nog een opvolg gesprek om heel dit document samen te overlopen. Je bent helemaal klaar om aan de slag te gaan!

Referenties

Een selectie uit onze werken

CJ te Diepenbeek

Energiezuinige totaalrenovatie

AS te Zonhoven

Gevelrenovatie + uitbreiding

CM te Heusden-Zolder

Bouw zwembad met poolhouse & tuinaanleg

WL te Hasselt

Ombouw bureau tot kinderkamer

Contact

Bouwkracht
Kruisstraat 22
3590 Diepenbeek

011/18.20.20

BE 0538.816.885